Planeten en hun invloed op onze ziel. Meerjarig dromenonderzoek wijst uit

Hieronder staan de verslagen van de dromenonderzoeken en de invloed van de bovenzonnige planeten Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en onze dwergplaneet Pluto.

Na meerjarig onderzoek (vanaf oktober 2018) is er een rijkdom aan gegevens verzameld om per planeet zijn invloed op onze ziel zichtbaar te maken.

Het dromenonderzoek

Dankzij het invullen van een google online-vragenformulier, na een oppositie of conjunctie van een bovenzonnige planeet worden de gegevens verzameld. In het formulier worden vragen gesteld over de droom die je had voordat je wakker werd. De vragen gaan bijvoorbeeld over het aantal personen in je droom, je relatie tot deze personen, de 4 elementen, stemmingen, vervoer, etc. Het deelnemen is open voor iedereen middels een verzendlijst in Whatsapp.

Het onderzoek begint de avond vóór de conjunctie of oppositie en loopt nog twee dagen daarna door. Dit is van belang omdat we de invloed van de planeet in onze ziel willen meten en deze invloed pas in de dagen erna werkzaam wordt in onze ziel.

Je mag het formulier meerdere keren in de ochtend invullen gedurende deze periode. Het werkt alleen wanneer je je droom onthouden hebt natuurlijk. Vaak zijn wij onze dromen vergeten. Gelukkig blijven ze soms hangen.

Interesse om mee te doen? Stuur dan een mail met je telefoonnummer naar pcmevers@msn.com. Ik zet je dan in de verzendlijst van ‘Sterrenvrienden’ in de whatsapp en plaats een oproep wanneer een onderzoek start. Gemiddeld is er iedere maand een onderzoek. Dit wisselt naar gelang de bewegingen van de planeten. In deze verzendlijst stuur ik ook berichten over zichtbare planetenstanden aan de nachtelijk hemel. Hierdoor leer je spelenderwijs de planeten aan de hemel herkennen en volgen. Een verrijking voor je leven! Het is geen groep waardoor je alleen met mij communiceert en antwoord krijgt wanneer je vragen hebt.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd en gewicht aan dit uitdagende onderzoek!

De invloed van de planeten is zichtbaar geworden door het W-patroon in de grafieken. Enkele voorbeelden uit het Saturnus-, Jupiter- en Marsonderzoek.

W-patroon bij de invloed van Saturnus op het element aarde. De oppositie van juli 2020 viel uit de toon. Waarschijnlijk door de grote conjunctie met Jupiter en Pluto als storende factor.
Een prachtig W-patroon dat de invloed van Jupiter toont bij het element water. Tijdens de conjuncties, wanneer Jupiter achter de zon staat dromen ongeveer 1 op de 5 mensen over het element water.

Afbeelding 3: Een W-patroon bij een activiteit doen voor de omgeving/wereld. Mars zet ons aan tot actief bezig zijn.

Afbeelding 2d: Mars heeft een duidelijk W-patroon op de opposities bij het element Vuur!

Het W-patroon

Dit patroon in de vorm van een W, ontstaat wanneer bij de jaarlijkse conjunctie of oppositie van een planeet de waardes stijgen en dalen. Omdat er ieder jaar afwisselend een oppositie en een conjunctie van een bovenzonnige planeet plaatsvindt, hebben zij afwisselend wel of geen invloed op ons.

Op het fysiek organisme heeft een planeet een activerende invloed tijdens zijn opposities (Kolisko onderzoek). Wanneer er een afwisselend W-patroon ontstaat, duidt dit op een afwisselende invloed van een planeet tijdens deze jaarlijkse standen ten opzichte van de aarde.

Conjunctie

Bij de conjunctie staat de planeet achter de zon en op zijn grootst mogelijke afstand. Zijn werking is dan uitgewist door de alles overstralende zon en zijn afstand.

Oppositie

Bij de jaarlijkse oppositie staat de planeet het dichtst bij de aarde en staat de zon achter de aarde. Nu is de planeet het meest actief (net als bij volle maan de maanwerking het meest actief is).

Hoe meer deze twee resultaten verschillen, hoe scherper de hoeken en steiler de lijnen in het patroon. Dit geeft de mate van invloed van de planeet weer. Ik beoordeel de invloed van de planeet aan de hand van deze hoeken en hellingen. Dit geef ik dan aan met termen als: duidelijk, krachtig, matig, zwak e.d.

Grote conjunctie

De grote conjunctie van 2020 in de Steenbok valt onder de onderzoeksperiode. In het verslag van Saturnus is duidelijk te zien welke invloed deze conjunctie op onze ziel heeft gehad!

Verslagen van de invloed van de planeten op onze ziel

na meerjarig dromenonderzoek

You Might Also Like

4 Comments

 1. KAYSWELL

  I do believe all the concepts you have presented on your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for novices. May just you please lengthen them a little from subsequent time? Thanks for the post.

  1. Peter Evers

   Thanks for believing. Things will grow in time.

 2. Fashion Styles

  Hey I am so happy I found your website, I really found you by accident, while I was researching on Yahoo for something else, Anyhow I am here now and would just like to say kudos for a tremendous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don抰 have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent job.

  1. Peter Evers

   Thanks for the compliment. I am glad you enjoy the stars too!

Leave a Reply